سفارش تبلیغ
صبا ویژن



با ایرانیان مایکروسافت، یاهو و سیسکو آشنا شوید - جامعه فنـّاوری اطّلاعات






بازدید کل:

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 11
 RSS 
درباره انجمن
با ایرانیان مایکروسافت، یاهو و سیسکو آشنا شوید - جامعه فنـّاوری اطّلاعات
مدیر وبلاگ : [86]
نویسندگان وبلاگ :
پست نگاره های شما[7]
گروه شبکه[5]
گروه فناوری اطلاعات[10]
گروه سیستم عامل[2]
گروه وب و اینترنت[20]
گروه ترفند[7]
گروه سخت افزار[1]

وبلاگ گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور واحد شهرری که به همت دانشجویان رشته مهندسی فناوری اطلاعات راه اندازی شده است.
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
ویندوز
ترفند
عمومی
اخبار
اینترنت
فناوری اطلاعات


لینک دوستان
دفتر توسعه تجارت الکترونیکی
مرکز فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیک
باشگاه مهندسان ایران
انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران
سیستم جامع دانشگاهی گلستان
انجمن علمی نرم افزار پیام نور ری
انجمن حسابداری دانشگاه پیام نور ری
انجمن علمی حقوق پیام نور ری
انجمن کشاورزی دانشگاه پیام نور ری
انجمن فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور مرکز تهران
انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه تربیت معلم
فناوری اطلاعات پیام نور محمود آباد
انجمن علمی کامپیوتر شهریار

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
با ایرانیان مایکروسافت، یاهو و سیسکو آشنا شوید - جامعه فنـّاوری اطّلاعات

گرد آورنده:مژگان برآبادی

در سطح اول دنیای کامپیوتر و تکنولوژی اطلاعات نام چند ایرانی بیش از همه به گوش رسیده است. به احتمال بسیار زیاد بیشتر علاقه‌مندان به این حوزه با افرادی چون پی‌یر امیدیار (بنیان‌گذار وب‌سایت خرید و فروش اینترنتی) یا امید کردستانی (نایب رئیس ارشد بخش توسعه تجارت و فروش جهانی گوگل) آشنایند. اما ایرانی‌الاصل‌های دیگری هم هستند که در شرکت‌های معتبری مشغول به کارند ولی ناشناخته مانده‌اند. در ادامه مطلب با چند نفر از این افراد آشنا خواهیم شد.
فرزاد ناظم
رئیس 47 ساله گروه تکنولوژی و فنی یاهو که در دنیا با لقب زود ناظم شناخته می‌شود. ناظم مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر خود را از دانشگاه پلی‌تکنیک کالیفرنیا دریافت کرده است. او در سال 1985 فعالیت حرفه‌ای خود را در سمت‌های مختلف فنی در شرکت‌های اس وای دی ای اس و ار ا ال ام آغاز کرد و در همان سال نیز به اوراکل پیوست. وی به مدت ده سال به عنوان مدیر ارشد بخش رسانه و سرور وب و کمیته مدیریت تولیدات این شرکت خدمت کرد و در سال 1996 به یاهو پیوست. یک سال از پیوستنش به یاهو نگذشته بود که به عنوان مدیر بخش فنی شرکت معرفی شد.
در این منصب او مسئولیت سرپرستی حوزه‌های مهندسی همچون عملکرد سایت و توسعه محصولات را برعهده داشت.
فرزاد ناظم ترجیح می‌داد که همه چیز را در داخل خود شرکت بدون تکیه بر فروشنده‌های دیگر بسازد. به همین دلیل تیم او از متخصصان تولید و مهندسانی تشکیل شده بود که بتوانند به بهترین نحو با یکدیگر کار کنند. او عقیده داشت که در آن سمت باید آنقدر با فناوری آشنا باشد تا بتواند نیازهای تجاری را به برازنده‌ترین شکل مرتفع سازد. ناظم بعد از 11 سال خدمت در شرکت یاهو در ژوئن سال 2007 از سمت خود کناره‌گیری کرد. بنابر گزارش مجله فرچون دارایی او بالغ بر 300 میلیون دلار است و در سن 38 سالگی در لیست پولدارترین افراد امریکایی مرتبط با تکنولوژی که کمتر از40 سال سن دارند قرار داشت.

امیر مجیدی‌مهر
او در ژانویه سال 2008 مایکروسافت را برای پیگیری علایق دیگرش ترک کرد. مجیدی‌مهر معاون گروه تکنولوژی رسانه‌ای مایکروسافت در بخش موبایل و دستگاه‌های توکار بود. گروه او وظیفه داشت تا تکنولوژی رسانه‌ای دیجیتال شرکت را به اپراتورهای موبایل و سازندگان مصرف‌کننده الکترونیک منتقل کرده و مدیریت حقوق دیجیتالی مایکروسافت و استراتژی‌های پیشرفته رسانه‌ای مانند اچ دی دی وی دی در دست او بود.
قبل از این نقش، مجیدی‌مهر نایب‌رئیس حقوقی بخش رسانه دیجیتال ویندوز بود که وظیفه تحویل نسخه‌های مختلف پخش‌کننده ویندوزمدیا پلیر برای کاربران ویندوز و همچنین تولید پلت‌فرم برای توسعه‌دهندگان مرتبط با رسانه‌های دیجیتال را برعهده داشت. تحت هدایت مجیدی‌‌مهر این بخش توانست محصولات پیشرویی در این زمینه همچون مدیا‌پلیر نسخه 11 به همراه سرویس موسیقی ام تی وی و نرم ‌افزار ساخت فیلم ویندوزمووی میکر و تولیدکننده مایکروسافت برای نرم‌افزار پاورپوینت، مایکروسافت پلاس برای ویندوز ایکس پی و مایکروسافت پلاس نسخه رسانه دیجیتالی تولید شد.
علاوه بر این‌ها وی سکان رهبری ویژگی‌های صدا، عکس و ویدئوی ویندوز ویستا را نیز در دست داشت. او قبل از پیوستن به مایکروسافت به عنوان مسئول بخش مهندسی شرکت سونی، معاون وی ایکس تیرمه شرکت سیستم‌های پی ناکله و چند شرکت دیگر مشغول به کار بود.

جواد خاکی
تحصیلات خود را در زمینه مهندسی کامپیوتر در لندن انجام داد و سال‌های اولیه را به عنوان طراح سخت‌افزار در شرکت کامپیوتری جی ای سی در بریتانیا و به عنوان مشاور توسعه یونیکس در لابراتوار بل شرکت ای تی اند تی به کار مشغول بود. او سپس به شرکت مایکروسافت پیوست و در سمت خود به عنوان معاون ارشد گروه اکوسیستم سخت‌افزاری ویندوز در شرکت مایکروسافت، مسئولیت مدیریت گروهی از مهندسان و پیشروان تجارت که مشغول شناسایی و شراکت با تیم‌های داخلی شرکت در جهت پیشبرد وظیفه پشتیبانی پلت‌فرم ویندوزند را برعهده گرفت. علاوه بر این، توسعه شبکه‌های بی‌سیم و تکنولوژی‌های مرتبط با ذخیره‌سازی و دستگاه‌های دیگر در پلت‌فرم ویندوز از دیگر وظایف او است.
جواد خاکی تجربه 27 ساله خود در زمینه طراحی سخت‌افزار و نرم‌افزار را برای مایکروسافت به ارمغان آورده است. او با شروع کار خود روی ویندوز 95، شبکه‌های شماره‌گیر دایل آپ شبکه‌های بی‌سیم و زیرساخت‌های باند وسیع را نیز رهبری کرد.
خاکی سپس کار روی نسل جدید شبکه و توسعه پلت‌فرم‌ویندوز ویستا و ویندوز سرور «لانگ‌هورن» را که به بازار خواهد آمد، شروع کرد. او همچنین برنده ششمین دوره جایزه «ایمان و آزادی» والتر کرونکایت شده است.

محسن معظمی
نایب رئیس گروه راهکارهای تجارت اینترنتی سیسکو. او یک رهبر و مشاور واقعی با تجربیاتی گرانقدر در زمینه تجارت و مدیریت فن‌آوری اطلاعات است. معظمی در حرفه خود در شرکت سیسکو با بیش از 500 شرکت بزرگ همچون سونی، وال- مارت و… برای تدوین استراتژی‌و نشان دادن راه‌های موفقیت در زمینه تجارت الکترونیک همکاری داشته است.
به علاوه وی عضو هیئت مشاوره شرکت کوکاکولا و سخنرانی برجسته در بسیاری از همایش‌ها همچون همایش تجارت الکترونیک اکونومیست، همایش اجرایی جی ام ای و کامدکس و غیره است. از او در بسیاری از نشریه‌ها همچون وال‌استریت ژورنال، امریکای امروز، اخبار ای بی سی هفته اطلاعات، دنیای کامپیوتر و غیره نقل قول شده است.
محسن معظمی قبل از ورود به سیسکو به عنوان نایب رئیس کی اس ای (کرت سالمون و همکاران) در زمینه تجارت الکترونیک جهانی مشغول به کار بود.سیستم تجاری استنفورد نیز در سال 1995 توسط کی اس ای حاصل شد.
خود او نیز مدرک کارشناسی ارشدش را از دانشگاه استنفورد دریافت کرده است.
منبع:باشگاه مهندسان



ارائه شده توسط» گروه فناوری اطلاعات . ساعت 7:29 عصر روز شنبه 89 اردیبهشت 25